De kracht van Bizz’Cu…

… is de laagdrempeligheid, het informele karakter en de verrassende locaties.
Bijeenkomsten zijn gezellig, mede door interactiviteit en de altijd aanwezige culturele touch van live muziek, een (dans)act, een spreker of een culturele plek als gastlocatie. Ervaar het. Laat je uitnodigen en/of sluit je aan. Iedere zelfstandige is meer dan welkom.

Ook uw buurman/- vrouw onderneemt

Veel meer mensen dan op het eerste gezicht verwacht, zijn zelfstandig ondernemer. Klein of groot, in welke branche dan ook. Je zou kunnen zeggen: “Ook uw buurman of buurvrouw onderneemt.” Dat was de aanleiding om op 25 januari 2012 een kick-off bijeenkomst te organiseren in Gemeenschapshuis Haazehoof in Ospel. Het doel was af te tasten of er voldoende animo zou zijn voor een nieuw ondernemersnetwerk. De avond werd georganiseerd door initiatiefnemer Francis Bruekers en mede-organisator Niek Hendrikx.

Op de avond zelf meldden zich al meteen een aantal zelfstandigen die lid wilden worden. Harald Teunissen meldde zich aan als bestuurslid, naast Niek en Francis. Een ondernemersnetwerk was geboren. Lees over het ontstaan van het eerste van oorsprong Ospelse netwerk, dat mede door de kracht van Bizz’Cu groeide tot een netwerk met aangeslotenen uit het gehele (Neder)Weerterland en daarbuiten.

Download hieronder onze ‘terugblik op zes jaren’-presentatie en krijg een impressie van ondernemersnetwerk Bizz’Cu t/m 2017.

Download de presentatie

IMPRESSIE

Lidmaatschap *

100jaarlijks
  • per bedrijf, excl. btw

Eenmalig bezoek

25eenmalig
  • kennismaking, excl. btw

Introducé

15eenmalig
  • van vaste deelnemer, excl. btw

* Een lidmaatschap is bedrijfsgebonden. Het eerste lidmaatschap is € 100,-. Voor ieder volgend lidmaatschap wordt slechts € 60,- in rekening gebracht.

0+
Leden
0
Aantal jaren
0+
Kopjes Koffie Gedronken
0+
Georganiseerde Bijeenkomsten

Meld je – net als meer dan 100 andere ondernemers – aan bij Bizz’Cu.

Iedere ondernemer is meer dan welkom.